Router i neostrada

Awatar użytkownika
Michal35
Posty: 1411
Rejestracja: 04 maja 2014, 21:58
Lokalizacja: pomorskie

Router i neostrada

Post autor: Michal35 » 23 kwie 2020, 22:41

Kupiłem nowy router Tp link AC 1200 Archer C6 i nie mogę go skonfigurować. Pokazuje mi bez przerwy że nie mam podłączonego kabla z gniazdka telefonicznego.
Na starym routerze też Tp link działa. Chciałem żeby było lepiej a tu lipa :(
Miał ktoś może taki problem?
Gramofon: Technics - SL-M1, Sony PS-X 60, AT 440 Mlb, AT 33ML, Shure 97xe, Phillips GP 400, Technics EPC 270
Nuda dual mono.
Hitachi HMA 7500 + HCA 7500 MK II
AKAI GX75
Dali Zensor 7

Awatar użytkownika
MMarek
Posty: 3546
Rejestracja: 10 sie 2016, 09:08
Gramofon: Denon DP-59L
Lokalizacja: śląskie

Re: Router i neostrada

Post autor: MMarek » 23 kwie 2020, 22:53

Ja się nie znam, ale może to pomoże:

https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3571006.html
Denon DP-59L+Denon DL-301II (Ortofon MC20), Step Up Denon AU320, NUDA mini MM/MC, Onkyo A8450, B&W DM603S3, Telefunken HS895CD, Philips CD350

Awatar użytkownika
Michal35
Posty: 1411
Rejestracja: 04 maja 2014, 21:58
Lokalizacja: pomorskie

Re: Router i neostrada

Post autor: Michal35 » 24 kwie 2020, 11:40

Dzięki Marek.
Próbowałem już tego ;) Nie pomogło :(
Dzięki adminie za przeniesienie w odpowiednie miejsce.
Gramofon: Technics - SL-M1, Sony PS-X 60, AT 440 Mlb, AT 33ML, Shure 97xe, Phillips GP 400, Technics EPC 270
Nuda dual mono.
Hitachi HMA 7500 + HCA 7500 MK II
AKAI GX75
Dali Zensor 7