a jaki program wyborczy mają inne partie? obiecywanie, obiecywanie, obiecywanie i rozdawanie naszych pieniędzy. do tego kłamstwa, kłamstw, kłamstwa no fajne programy:) np PO wcześniej przeciwko wszystkiemu co PiS powiedział i wdrożył w życie a teraz są za tym samym a nawet lepiej bo 800+ chcą że już weszło:) a wczoraj Rozenek w Super expresie powiedział coś takiego "Tusk mówi to co ludzie chcą słyszeć... " hehe śmieją się Wam w twarz mówią co chcecie usłyszeć, wesoło jest bawmy się jak na imprezie u Mazurka gdzie politycy różnych partii bawili się dobrze popijali piwko bez maseczek a ludziom kazali w nich chodzić a policja dawała mandaty:) wolę piwo konfederacji:)
Polityka
-
- Gramofon: Hitachi HT-354
Re: Polityka
Hitachi HT-354, Nordmende LB550, Kenwood KR-V75R, Nikko NA 390 II, Nikko NT 790
- domibobi
- Gramofon: Sony PS X65
analog: SonyPSX65 / PreampDyskretniok / OnkyoA8850 / PylonAudioPearl27
cyfra: Tidal / Wiim Ultra
Kilka szpargałów do sprzedania: viewtopic.php?f=59&t=21195
cyfra: Tidal / Wiim Ultra
Kilka szpargałów do sprzedania: viewtopic.php?f=59&t=21195
- dale
- Gramofon: Adam- full custom :)
A co Ciebie przekonało do tego piwka? Czyżby program podatkowy na którym najwięcej zyskają najbogatsi? Czy mrzonki o zmianach dla przedsiębiorców (mrzonki, bo zmiany które mają w programie wymagały by napisania od nowa całych ustaw)?
A może "pro tipy" udzielane przez lidera, jak oszukiwać państwo na podatkach?
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
@dale:
Przecież już napisał co go przekonuje - młodzi i ambitni, "nieumoczeni". Wszystko inne jest nieważne
Szkoda klawiatury.
Przecież już napisał co go przekonuje - młodzi i ambitni, "nieumoczeni". Wszystko inne jest nieważne

Szkoda klawiatury.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- dale
No ale tych "młodych ludzi" ktoś wystawił, sfinansował, zapewnił start. Ktoś za nimi stoi, ktoś będzie zbierał owoce swojej pracy i inwestycji.
Widzisz, ja w latach 90 mogłem już głosować i już wtedy szukałem "dziury w całym", nie ufałem jeśli coś było zbyt ładne, gładkie.
Nie żyjemy w próżni, wszystko powinno opierać się na równowadze - w kraju, na zewnątrz powinniśmy czerpać korzyści zarówno z położenia geograficznego, jak również z tego, ze jesteśmy istotnym elementem rynku zbytu i produkcji Unii - nie na zasadzie otrzymywania skrzynek z rybami, ale na zasadzie przejęcia wędki. Nie chcą jej oddać po dobroci, sami sobie zrobimy własne.
- kinky
- Gramofon: Philips 5877
Żona, syn i zięć. Bliscy Korwin-Mikkego idą do Sejmu
To i tak niewiele. Kiedyś startowało nas chyba z osiem osób, bo na nazwisko "Korwin-Mikke" pada zawsze dużo głosów - mówi JKM
https://wiadomosci.wp.pl/rodzina-korwin ... 742821312a

Trzeba jeszcze dodać żonę Bosaka z ordo juris co to nie wolno o nich mówić, że są finansowani przez ruskich

Wygląda na to, że to będzie ich zaplecze prawno ideologiczne.
Przyszli posłowie konfederosji

Konfa i UE, widzę tu na razie schowaną Godek, jeszcze ta durnota od szczepionek i po wyborach

Reforma służby zdrowia wg. memcena
https://twitter.com/gromotapl/status/16 ... 82715?s=20
Konfa na Madagaskar!!!

Philips 5877 - [MiBoxS-Fiio D03] - Tensai TA-2045 - Dali 104
Panasonic XR45/CD S65 - Jamo Studio 160
Technics EX510/CD PG580A - Altus 120A
- Peter007
- Gramofon: Dual 721
- kinky
Miłośnikom zwierząt też polecam głosowanie na Konfę!
Ta sama pani na swoim fb - https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... embed_post
No, jeśli takie kurwie mają mi urządzać Polskę i ktoś chce mnie do nich przekonać to... se dopiszcie sami
Ta sama pani na swoim fb - https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... embed_post
No, jeśli takie kurwie mają mi urządzać Polskę i ktoś chce mnie do nich przekonać to... se dopiszcie sami

- dale
Spokojnie, wiele osób dało się nabrać na chwytliwe hasła oszołomów i oszustów. Na tym to polega. Już dawno w Stanach (kraju gdzie socjotechnika od dawna jest używana w "demokratycznych wyborach") opracowano mechanizmy zdobywania popularności. Niestety nie są to rzeczowe programy, realne pomysły czy konstruktywna krytyka. Niestety każda strona, mniej lub bardziej opiera się na tych samych zasadach prowadzenia kampanii wyborczej.
No ale niestety mamy powszechne prawo wyborcze, każdy może głosować, no i efekty mamy - jakie mamy.
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Oj tam Natalia niedopieszczona jakaś po prostu. To dramat kobiety Maćku, a Ty od razu be!
Swoją drogą nieźle obrzydliwe clipy dzisiaj dajecie chłopaki, spadam bo refluksu dostaję.. Ten Niżnik, ja pierdziu, niezły bałagan facio ma w głowie

p.s. a ten od szubienic dawniejszych z portretami to ode mnie z therythory, jakoś nawet rodzina koleżanki, się kiedyś pytałem to minę miała niewąską, że ją musiałem piwem zimnym ratować.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Przynajmniej można się pośmiać

Hehe dosłownie.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- kinky
My ten mechanizm znamy, ale jak widać są tacy, którzy nie znają

Brunatna Natalia startuje z Konina, ja się poświęcę i ją dopieszczę werbalnie na wiecu wyborczym

Ok. 10% wyborców nie ma odruchów wymiotnych, a wręcz przeciwnie. I to jest dramat

- amrowek
to też wina tuskaDoman pisze: ↑24 sie 2023, 10:00a jaki program wyborczy mają inne partie? obiecywanie, obiecywanie, obiecywanie i rozdawanie naszych pieniędzy. do tego kłamstwa, kłamstw, kłamstwa no fajne programy:) np PO wcześniej przeciwko wszystkiemu co PiS powiedział i wdrożył w życie a teraz są za tym samym a nawet lepiej bo 800+ chcą że już weszło:) a wczoraj Rozenek w Super expresie powiedział coś takiego "Tusk mówi to co ludzie chcą słyszeć... " hehe śmieją się Wam w twarz mówią co chcecie usłyszeć, wesoło jest bawmy się jak na imprezie u Mazurka gdzie politycy różnych partii bawili się dobrze popijali piwko bez maseczek a ludziom kazali w nich chodzić a policja dawała mandaty:) wolę piwo konfederacji:)
"urodziny w Operze Wrocławskiej, zorganizowane przez Bartosza Rybaka, współpracownika ministra edukacji Przemysława Czarnka. Po "Cyganerii" Giacomo Pucciniego na tej samej scenie Sławomir Świerzyński zaśpiewał "Majteczki w kropeczki" po chińsku, a potem wystawiono stoły z jedzeniem."
"Ostatnio w sieci popularne zrobiło się nagranie, w którym Sławomir Mentzen proponuje możliwość leczenia przez każdego, na podstawie doświadczeń swojego brata. Na pewno skróciłoby to kolejki do lekarzy, ale ciężko doszukiwać się gwarancji jakości takiego leczenia"
"Konfederacja w swoim programie wielokrotnie podkreśla potrzebę niezależności Polski od Unii Europejskiej, za cenę nawet wyjścia z europejskiej wspólnoty"
"Słynna już jest wypowiedź Sławomira Mentzena: „Nie chcemy Żydów, gejów, aborcji, podatków i UE”, . Konfederacja jako partia typowo prawicowa i nacjonalistyczna, nie ukrywa swoich poglądów braku tolerancji dla odmiennych orientacji i narodowości."
No cóż, nie wiem śmiać się czy płakać. Postępowi są jak cholera , w XIXw.
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Aaa czyli lesbijki chcą jednak! Coś mi się zdaje, że Natalia maczała w tym swoje sticky fingers. Ot figlarze!
Ale, że podatków nie chcą, to z czego będą to wiecowanie utrzymywać? Na moje oko to prościej gdyby napisali czego chcą? Aha, piwa.. coś tu było pisane, ale to już taka partia była kiedyś, było się zapisać przecie.
Ale swoją drogą to sporo wydziaranych widziałem w szeregach Konfy. Jak to się ma do ideałów? Przecież chodzi o białą rasę Panów i jej czystość!