Acha, czyli jak kradnie dla nas to git ale jak dla nich to be?

Świetne podsumowanie. Myślę ze dalsza dyskusja jest zbędna po takim dictum Panowie ...
Obcym Panom napisałeś, to dużo mówi.
Acha, czyli jak kradnie dla nas to git ale jak dla nich to be?
Tym bardziej PO czy tam KO które są zakładnikami zagranicy.PiS i jej propagandowe przybudówki to nie jest Polska!
Obcy Panowie, zakładnicy zagranicy, może jeszcze zapluty karzeł reakcji, co?
A może nie wyrosłeś, tylko ci się tak wydaje.
Do tej puli lubię dorzucać cyklistów
Bardzo!
To już w podstawówce na geografii uczą, raczej wyspą na Pacyfiku nie jesteśmy, ale nie zdziwię się jak na pasku w kurvizji i takie info zobaczę.
No, ja nawet wiem kto by chciał nas z europy wyprowadzić, bo mu bruździ w dzierżeniu niepodzielnej władzy i jest obca kulturowo
Rzeczpospolita Polska jest państwem świeckim, neutralnym w sprawach religii i przekonań... Ja Ci w tv nie powiedzą to nie będziesz wiedział o świętach kościelnych i zapomnisz świętować?Szelak pisze: ↑05 cze 2023, 15:32W TVN w Faktach w wigilię Wielkanocy, tj w Wielką Sobotę, poświęcili dokładnie, bo sprawdziłem 45 sekund by powiedzieć, że Katolicy obchodzą Święta Zmartwychwstania Pańskiego, a w kvrwizji było to z 10 minut. A mnie się cały czas wydawało, że Europa wyrosła na Chrześcijańskim Kręgosłupie a nie na lewackim.
Wiedziałem, ze ktoś uderzy w takie dictum.domibobi pisze: ↑05 cze 2023, 15:37Rzeczpospolita Polska jest państwem świeckim, neutralnym w sprawach religii i przekonań... Ja Ci w tv nie powiedzą to nie będziesz wiedział o świętach kościelnych i zapomnisz świętować?Szelak pisze: ↑05 cze 2023, 15:32W TVN w Faktach w wigilię Wielkanocy, tj w Wielką Sobotę, poświęcili dokładnie, bo sprawdziłem 45 sekund by powiedzieć, że Katolicy obchodzą Święta Zmartwychwstania Pańskiego, a w kvrwizji było to z 10 minut. A mnie się cały czas wydawało, że Europa wyrosła na Chrześcijańskim Kręgosłupie a nie na lewackim.
Ja będę wiedział, ale rosną nowe pokolenia, którym jak nie będziesz powtarzał to zapomną.Ja Ci w tv nie powiedzą to nie będziesz wiedział o świętach kościelnych i zapomnisz świętować?
Nie transmitowali też mszy za mamę Jarosława jak kurvizja, karygodne i niedopuszczalne!
Ale co w tym jest obraźliwego? Kur - od kurskiego, vizja wiadomo, jak to w telewizji drugi człon, a v taka moja licencja poetica. To tylko w uznaniu zasług kurskiego tak ją nazywam.