Zdjęcie dnia

Wór bez dna, czyli wszystko co nie pasowałoby powyżej
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
darkman
Gramofon: PL70LII, PSX60
Kontakt:

Re: Zdjęcie dnia

Post autor: darkman »

a.. psychol Kaczor swoje: :lol:
to już nie jest gest Kozakiewicza tylko "Kaczka niewidka" :mrgreen:

3 stycznia 2024, 13:29. — Nie widziałem tego gestu i dlatego uważam, że jest to jakiś element, nazwę to bardzo łagodnie i elegancko, manipulacji — tak na pytanie o wykonany przez Mariusza Kamińskiego na sali sejmowej gest Kozakiewicza odpowiedział w środę prezes PiS Jarosław Kaczyński.

https://obrazkowo.pl/bba6f9b9fc92c81fda ... -by%C5%82o
https://businessinsider.com.pl/wiadomos ... ja/q1dmc1y
Awatar użytkownika
dale
Gramofon: Adam- full custom :)

Post autor: dale »

Oni mają bardzo wybiórcze spojrzenie... Właśnie dziś podano oficjalnie że sprawa odpalenia granatnika przez szefa policji nie była badana przez służbę wewnętrzną policji, mimo że każdy wypadek, nawet uszkodzenie ściany na strzelnicy są badane przez nich.
Brawo, brawo. Pysznie... Tylko zastanawia mnie jak ograniczonym trzeba być by tego nie dostrzegać... albo jak moralnie zepsutym, żeby w imię jakichś "wyższych celów" akceptować. No chyba że się sprzedało za srebrniki...
Innych rozwiązań nie widzę.
Głupota albo chciwość.
Awatar użytkownika
darkman
Kontakt:

Pewnie nie ten temat zdjęciowy, ale typ naraził się dziennikarzom i fotoreporterom wczoraj. Prawdę mówiąc w tym kraju celebryta polityczny nie może zrobić nic gorszego.
:mrgreen:
Będzie się działo.
To mały krok do koncepcji skazania typa na zapomnienie.
Awatar użytkownika
Bart_S
Gramofon: SONY PS-X60

Post autor: Bart_S »

dale pisze:
04 sty 2024, 10:01
Właśnie dziś podano oficjalnie że sprawa odpalenia granatnika przez szefa policji
myszki na mieście popiskują, że to nie szef policji, tylko wiceminister, dziś poseł z wygaśniętym mandatem, w pijanym widzie podczas suto zakrapianej imprezy. no ale ktoś musiał wziąć na siebie, więc debilem dał się zrobić Szymczyk.
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
Awatar użytkownika
darkman
Kontakt:

bms01pl pisze:
04 sty 2024, 18:20
myszki na mieście popiskują,
Cie choroba, a ja na tej wsi .. gore Panie. Nic Q nie wiem, bo nic tu nie dociera. To będzie długa kawa. Rób scenariusz ploteczek, będziesz posłem sprawozdawcą :D
Awatar użytkownika
Bart_S
Gramofon: SONY PS-X60

Post autor: Bart_S »

:lol: :lol: :lol:
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
Awatar użytkownika
Mawis
Gramofon: JVC QL-A7

Post autor: Mawis »

Sorry za off top ale to juz 3 chyba wątek w ktorym polityka weszla z buciorami na wierzch... Najpierw Polityka ktora Wojtek zamknal, potem Ania Gacek , teraz Zdjecie dnia. W Ale jaja tez bywa chyba...
Chlopaki nie przesadzacie?? To jak rak z przerzutami... :( Ile można :naughty:
JVC QL-A7 JVC Z1S ADC QLM32 MK3 Audiolab 8200a Akai CD1100 JVC XL-E300 Dual CL720
HK21 Nikko STA8080 Namco NSZ333
----------------------------------------------------------

“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
Awatar użytkownika
darkman
Kontakt:

Bo to nie polityka, tylko życie po prostu.
Jeśli do postu dorzucasz fotkę lub link do niej, to jest w temacie. Nie da się oddzielić treści związanych z bieżącymi wydarzeniami od wszystkiego. Kto niby miałby to cenzurować?
Oczywiście samo trafienie w sedno tematyki i foty dnia to już kwestia pewnego wyboru, bywało mniej lub bardziej sensownie. Fakt.
Tylko według jakiej zasady etycznej kwalifikować te wybory autorskie?
Generalnie w mojej opinii otwarte czy zawoalowane treści mają to samo tło na tle pewnych emocji. Jak to rozdzielić?
Czy prowokacyjna płytka Pietrzaka w wątku 'teraz słucham', jest OK? Bo to wątek bez komentowania? Tym bardziej to prowokacja, bo chroniona pseudo bezkarnością.
To gdzie mam Maćku to napisać, że mnie się to nie podoba? Tam czy tu?
A może nigdzie i mam udawać, że mnie to nie dotyczy?
Ignorować?
Przyklasnąć?
Nie. Nie mogę przyklasnąć, bo zaprzeczyłbym swoim wyborom i zasadom.
Nie mogę przyklasnąć prowokacji idioty, który posługując się nazwami obozów zagłady i baraków na ich terenie nie wie, że ich tam nie ma.
A owszem, nie ma ich w Treblince, a w Stutthof są bodaj tylko dwa muzealne. Reszta terenu to spalona i zaorana ziemia.
Miałbym udawać, że nie widzę i nie słyszę gdy drugi kretyn namawia do tatuowania i oznaczania migrantów? Stąd do eugeniki już tylko mały krok i triumf 5ki Mentzena mamy za chwilę w Konstytucji.
Ile można?
A ile nie można w takim razie zapytam?
Jakich zdjęć dnia tu oczekujesz Maćku? Opublikuj jakieś uniwersalne. Zobaczymy.
Awatar użytkownika
darkman
Kontakt:

Heh, a tak a pro po konia to przejrzałem 5 pierwszych stron tego wątku i na owych pięciu stronach są już 3 'protesty' tematyczne. Zatem?.. bo stron mamy ponad 200 obecnie :roll:
Awatar użytkownika
Mawis
Gramofon: JVC QL-A7

Post autor: Mawis »

Darku, moze po prostu w watku Polityka. Niech Wojtek odkłódkuje albo założyc nowy gdzie bedzie na bieżąco mozna komentowac zycie polityczne. Cos typu Polityka Live albo Online. Po co ma sie przewijac w kilku wątkach? Czy naprawde wszystko musi byc kojarzone z polityką? Chodzi o to zeby ten temat skanalizowac w jednym miejscu. Swoja droga czy tak nie byloby wygodniej? Jesli juz musi być? :think:
JVC QL-A7 JVC Z1S ADC QLM32 MK3 Audiolab 8200a Akai CD1100 JVC XL-E300 Dual CL720
HK21 Nikko STA8080 Namco NSZ333
----------------------------------------------------------

“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
Awatar użytkownika
darkman
Kontakt:

Zapewne coś w tym jest. Jednak dla mnie moralność i etyka, to nie polityka.
Gdy przykładowy piekarz, pogodynek i dysydent degenerat robią nowy podział trójwładzy grzebiąc w wymiarze sprawiedliwości, to też nie polityka tylko sabotaż.
Lepiej zdążyć przed Panem Bogiem, niż obudzić się kiedyś z ręką w nocniku co do wartości stanowiących podstawy współczesnej cywilizacji.
Nie ma też obowiązku czytania wątków leżących poza głównym nurtem tematycznym forum. Pewnie dlatego są wydzielone w stosownej kategorii.
Najgorszy jest tumiwisizm i obojętność, bowiem taka postawa to przyzwolenie na reaktywację czasów barbarzyństwa.
Awatar użytkownika
darkman
Kontakt:

OK, to recenzuję kolejne 3 strony wątku: 6,7,8. Erotyka tylko, dziś to raczej swego rodzaju seksizm zważywszy na komentarze. Moim zdaniem do tego mamy wątek "dziewczyna z winylem".
Jutro kolejne 3 strony ;)
Awatar użytkownika
metallsnow
Gramofon: Wega 301P

Post autor: metallsnow »

Wątek "Dziewczyna z winylem" został założony prawie 7 lat później, więc pewnie temu tam tyle erotyki ;)
Wega Modul 301P+ADCQLM/AT13EaV/OM10, Sony TA-F570ES, Akai CD-62, JVC TD-X502, Pioneer N-30AE, Onkyo T-4270, Heco TE 1200
Marantz PM-45, Sony MDS-JE520, Summit Exclusive RF550 i pecet
Awatar użytkownika
darkman
Kontakt:

Jasne, ja tylko stwierdzam fakt bez emocji, bowiem wątek "Dziewczyna z w" owszem, niczego sobie - prenumeruję . Bo tak sobie zerkam, co byśmy nie udawali świętszych od świętych. :D
Awatar użytkownika
konrads0
Gramofon: Technics SL 1200Mk2

Post autor: konrads0 »

Mnie na ten przykład "Dziewczyna z winylem" to się zupełnie nie podoba, ale czytam od deski do deski i czynię wpisy, bo klika mi się przypadkowo, bo jest obok innych wątków które mnie interesują. Inna sprawa, że to jedyny wątek, który rozumiem w całości... :shifty:
ODPOWIEDZ