Qva! W poprzedni week byłem w Poz i bym ogarnął. Trza było pisać tydzień temu
Jeśli nikt się z Poz nie zgłosi to mogę z córą zagadać, ale ona nie będzie umiała ocenić stanu sprzętu jeśli byłaby taka potrzeba.
Qva! W poprzedni week byłem w Poz i bym ogarnął. Trza było pisać tydzień temu
To nawet lepiej, bo jest szansa na dobry poza tym sam się postaram ocenić, tylko odbiór
No spoko, też mam trochę składanek i lubię. To chyba się nadasz
Jacek, ale czytales opis ze nie są w oryginale?jaca1970 pisze: ↑28 paź 2024, 07:38Witam
szanse marne ale może akurat
Czy ktoś jest z 22047 Hamburg – Wandsbek albo okolicy - są ATL HD 311 kolumny do kupienia okazyjnie. by trzeba podjechać zobaczyć jak dobre to kupić i przechować kilka dni aż zorganizuje transport do PL. Wiem, trochę zachodu z tym dlatego pokryje powstałe koszty.
https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/ ... -172-26507
Może ktoś zna jakiś kurierów co ogarniają te trasę - pisałem do jednych ale bez odpowiedzi
z góry dziękuje za pomoc
No czytałem, czytałem
A no to jeśli to świadomy wybór to ok.jaca1970 pisze: ↑28 paź 2024, 10:12No czytałem, czytałem
ale, podobno :
- majstrował przy nich gość co pracował dla ATL
- może się zna i wstawił jakieś dobre zamienniki
- pewnie tak, bo robił dla siebie
- nawet jeśli, to takich w tej obudowie nigdzie nie widziałem - wszystkie są czarne
- a ja szukam drewnopodobnych a takie to ino na niemcach dostępne
- na i cena 100 ojro + plus transport - ryzyko jest, jest zabawa
Znam go. Siedział w dyżurce przy bramie
Drogi AdminieWojtek pisze: ↑28 paź 2024, 14:52Nic dziwnego że są tanie. Oferta dla Jacy jak znalazł
Nie wiem czy znajdziesz kogoś komu by się chciało tam jechać i to oceniać, ale kasa jest tak śmiesznie mała że trochę wstyd prosić ludzi żeby jeździli i słuchali. Dogadaj z człowiekiem zaliczkę czy po prostu zapłać mu 100% i niech czeka na transport.
Wystarczy napisać do sprzedawcy że bierzesz, przelać kasę i ogłoszenie znika.
Spoko bus. Daj namiar co by inni mogli też skorzystać.