Wczoraj zrobiłem sobie mały maraton.
Fajnie się to ogląda po 40-u latach.
No i muzyka....
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
łyknąłem pierwsze trzy odcinki MOBLAND - londyńska gangsterka na najwyższych poziomach - obecnie w Paramount+ , natomiast polska premiera w SkyShowtime niestety dopiero 9 czerwca - no serial ma potencjał - zresztą plejada gwiazd: Tom Hardy - człowiek od czarnej roboty , Pierce Brosnan - szef wszystkich szefów , Helen Mirren - jego żona i Paddy Considine - syn , w końcu coś świeżego, ahh, bym zapomniał producent i reżyser to Guy Ritchi - polecam
łyknąłem pierwsze trzy odcinki MOBLAND - londyńska gangsterka na najwyższych poziomach - obecnie w Paramount+ , natomiast polska premiera w SkyShowtime niestety dopiero 9 czerwca - no serial ma potencjał - zresztą plejada gwiazd: Tom Hardy - człowiek od czarnej roboty , Pierce Brosnan - szef wszystkich szefów , Helen Mirren - jego żona i Paddy Considine - syn , w końcu coś świeżego, ahh, bym zapomniał producent i reżyser to Guy Ritchi - polecam
Nie wiem, czy było omawiane, ale w kategorii "sensacja-intryga-zagadka" świetna produkcja to "SURFACE" . Są dwa sezony na Apple+ po chyba 8 odcinków każdy. No, scenarzysta się popisał. Dodatkowo - w serialu co rusz walają się po planie i grają winyle Polecam - wciąga.
Jest: Thorens TD-125 + ramię Micro Seiki, Arcam FMJ CD23, Scott 480A, Vienna Acoustics Haydn Jubilee, RA Labs Mini Reference Monitors
Był: Technics SL-Q2/1500C/1200GR, Luxman L435, JVC AX1, NIKKO TRM750, Scott A406, Dali Icon 6, Thiel Cs 1.2