Nie, w sensie, że Netflix się nie postarał.

Nie, w sensie, że Netflix się nie postarał.
Jeszcze jakby ksiądz był opalony to i Złote Globy też by wleciały
A ja tam czekam kiedy Wiedźmin w wydaniu Netflixa będzie czarny(znacz się afroamerykanin -bez amerykanin,) pochodzenia żydowsko arabskiego o poglądach lewackich ukierunkowanych nacjonalistycznie ... a poważnie patrząc po platformach z filmami, nie wiem jak wy ale ja szukam szukam i ... czasami nie ma co oglądać.
amrowek pisze: ↑22 mar 2024, 18:36A ja tam czekam kiedy Wiedźmin w wydaniu Netflixa będzie czarny(znacz się afroamerykanin -bez amerykanin,) pochodzenia żydowsko arabskiego o poglądach lewackich ukierunkowanych nacjonalistycznie ... a poważnie patrząc po platformach z filmami, nie wiem jak wy ale ja szukam szukam i ... czasami nie ma co oglądać.
Tak to prawda ... 10 postów wyżej też potwierdzili.
Ja oglądałem na prime. Film prosty jak konstrukcja cepa - Conor Mcgregor niszczy
Wczoraj zacząłem oglądać, jestem w połowie, odczucia mieszane. Polskie napisy są dostępne na disneyu, chociaż domyślnie film uruchomił się bez nich.
Każdy film po uruchomieniu ma możliwość zmiany języka dźwięku lub napisów, jest do tego specjalna ikona, którą trzeba wybrać. W przeglądarce to jest prawy górny róg filmu. W aplikacji na Android TV jest chyba zaraz nad paskiem postępu filmu.