Podepnę się z pytaniem ale o serwis magnetofonowy. Oddałem swojego naka bx 150 na gruntowny serwis do https://serwisvintageaudio.pl w Krakowie. Facet jest na pewno fachowcem, ale drugiego tak niesłownego to nie spotkałem. Zapłaciłem z góry i teraz nie mogę doprosić się o zwrot sprzętu. Już 5 razy wyznaczał mi termin na odbiór, z których się wycofywał. Nie odbiera telefonów, odwołuje spotkania. Wyznacza kolejne i znowu odwołuje. Mam wrażenie, że gość ma jakiś problem z głową. Koszmar, i tak już drugi miesiąc. A chce oddać drugi magnetofon tylko już na pewno nie do niego. Macie kogoś godnego polecenia, ale przede wszystkim solidnego. Nie mam czasu ani ochoty na kolejne użeranie się. Na dzisiaj jestem uboższy o 1,8 tyś i o swojego naka. Wolałbym nie przechodzić tego z drugim magnetofonem.
Analog: Dual golden 11+Ortofon 2M Blue & Kenwood kd990+Nagaoka MP200>MaCaBRiaa>MF M6si>Buchardt s400
Cyfr: MF M3Scd, Yamaha WXC-50, DAC MF DIGILOG na 6N16B/6N2P reszta j.w. & Quad Artera Solus Play>MA Gold GX 50