Tak ale w następnym zdaniu napisał, że jeśli komuś źle to Marek przyjedzie osobiście, a to na ówczesną chwilę bardzo zachęciło mnie do zakupu An v.3.
Przedwzmacniacz Sonar Audio Solid Pre-x
-
nostrim
Re: Przedwzmacniacz Sonar Audio Solid Pre-x
- pawelgrab
zasadzasz się tyle czasu na preamp a nie doczytałeś złotej myśli tego Forum, wręcz legendarnej rzec można:
"Generalnie zasada jest taka że nie kupuje się preampów od PJ"
-ale Kolego na ten moment to raczej luzik - jak zrozumiałem masz deskę z gumką a na ramieniu wisi pewnie zielona żabka - no to przecież w torensie 204 co prawda blutufa nie ma ale jest wbudowany przedwzmacniacz i on co zły jest, czy nie sprawdzałeś
luxman pd282 , schiit mani , kenwood ka-405 , kt-413 , kx-550 , harman kardon cd hd3700 , onkyo sc-60 mk II
-
nostrim
Pawlegrabie, tego przedwzmacniacza gramofonowego w Toręśe ja nie sprawdzał. Do czasu zakupu przedwzmacniacza gramofonowego Prodżekta słuchałem przez wbudowany przedwzmacniacz gramofonowy w moim amplitunerze Pjońera.
Ps. Będę się od dzisiejszego poranka trzymał "złotej myśli".
Ps. Będę się od dzisiejszego poranka trzymał "złotej myśli".
-
nostrim
Witam Państwa ponownie
Przemyśliwując wpisy w tutejszym wątku doszedłem do wniosku, iż tytułowy przedwzmacniacz gramofonowy będzie najbardziej trafnym wyborem.
Dziękuję,i pozdrawiam.
Przemyśliwując wpisy w tutejszym wątku doszedłem do wniosku, iż tytułowy przedwzmacniacz gramofonowy będzie najbardziej trafnym wyborem.
Dziękuję,i pozdrawiam.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
OK, a jak do tego wniosku doszedłeś?
Bo teraz to tak trochę wygląda jakbyś był zdecydowany od początku tylko liczył na jakieś dodatkowe poklepanie po pleckach
Bo teraz to tak trochę wygląda jakbyś był zdecydowany od początku tylko liczył na jakieś dodatkowe poklepanie po pleckach
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum