U mnie też. Dzięki Piotr, co prawda w 2015 kupowałem, ale spoko dzięx
fajnie wydane z gazetą i td + - u mnie oreponduje doskonale z 1st press'em UK i Se stoją koło siebie jak równy z równym, a tak nie jest .. ale co tam Cocteau twins brothers!
U mnie też. Dzięki Piotr, co prawda w 2015 kupowałem, ale spoko dzięx
fajnie wydane z gazetą i td + - u mnie oreponduje doskonale z 1st press'em UK i Se stoją koło siebie jak równy z równym, a tak nie jest .. ale co tam Cocteau twins brothers!
Kupiłem dwa lata temu to samo wydanie na delegacji w Gliwicach w sklepie winylowym z używkami. Nie szukam epoki. Ten mix Wilsona gra fajnie. No i kurka dałem drożej
Thorens TD160B MkII, Jelco 750D, Ortofon Jubilee, AT-OC9ML/II, Gold Note PH-10 + PSU-10,Burmester 870, Mark Levinson No 27.5 ,Loudspeakers Manufacturer
Jest trochę promek w Strefie Wyprzedaży na Winylowni. Zazwyczaj jest to przebrane i bieda jest, ale teraz można co nieco wybrać. Np niezły Soundrack Kamashiego Washingtona jest za 49 zł.
Pioneer pl-516x, Nagaoka mp-110, Buphono by wydra, Wilson Classic Tabacco, Onkyo: Integra a-8850, CD DX 6920, Deck TA 2820, tuner T 4930.
To album na 30 lecie wydania, pierwsze było w 1995 potem długo,długo nic tylko CD i kas, a potem 2007 i bodaj 2014, nie liczac pitató∑f.
Generalnie preordery był na Mystiku, ale też średnio tanio, wiadomo "nowa płyta", czekam, aż im rułą wymięknie bo nie kupuję na portalach jak wyżej zlinowałem - spore ryzyko w mojej opinii.