Dark, ten tez pasuje, owszem. Ale nie o tego artystę mi chodzi
I nie o ten album.
Dla ułatwienia może jeszcze powiem ze to jego trzeci solowy album.
Dark, ten tez pasuje, owszem. Ale nie o tego artystę mi chodzi
Dobra Dark, to żeby było łatwiej to podpowiem ze akurat slucham tej płytydarkman pisze: ↑28 cze 2023, 14:27"Foreverly" - wokalista Green Day Billie Joe Armstrong i Norah.
Ostrzegam, że nie będę sprawdzał, który to album solowy gościa bo ma jeden, ale poza tym wystąpił na dwóch innych bez Green Day, zatem to trzeci.
Jedziemy dalej? Bo pewnie Ci nie pasuje?.. to będzie multi zagadka coś mi się zdaje.. wiem , wiem wredny jestem, ale tak mam... to przecież urocze
![]()
Bo do sedana sie nie zmieści
No raczej. Jako poddany króla Karola III, nie chce mi wyjść inaczej. Hm.. a wcześniej Cook i wyspa skazańców, głownie brytyjskich.
Brawo! A utwór w którym zaśpiewała Norka to Illusion.
Przychodzi mi na myśl Bono...i With or without you z Joshua Treemasus pisze: ↑29 cze 2023, 09:31No dobra... Jako, że pierwszy raz to i nie wiem, czy łatwo, czy trudno będzie. Dlatego na razie tak, a później będę dopisywał w razie "w":
Frontman tego zespołu był kumplem wielu niespodziewanych ludzi, min. u jego boku w teledysku wystąpił (i zagrał na gitarze) Johnny Depp, a wśród wykonawców wymienionych przez darkmana w odpowiedziach na poprzednią zagadkę jest również jego serdeczny przyjaciel. Płyta o którą mi chodzi zawiera największy hit singlowy tej bandy.
Na razie tyle, powodzenia![]()
A może Marylin Manson i Born Villain?masus pisze: ↑29 cze 2023, 09:31No dobra... Jako, że pierwszy raz to i nie wiem, czy łatwo, czy trudno będzie. Dlatego na razie tak, a później będę dopisywał w razie "w":
Frontman tego zespołu był kumplem wielu niespodziewanych ludzi, min. u jego boku w teledysku wystąpił (i zagrał na gitarze) Johnny Depp, a wśród wykonawców wymienionych przez darkmana w odpowiedziach na poprzednią zagadkę jest również jego serdeczny przyjaciel. Płyta o którą mi chodzi zawiera największy hit singlowy tej bandy.
Na razie tyle, powodzenia![]()
Nie, ale kierunek dobry
Również nie.
Chyba nadal jest