Moody Blues - To Our Childrens.
właśnie mnie poderwałeś z wyra

Zgadza się. Ano album z serii, zwierzeta klękają! A jaka okładka.. jaskiniowa / jeden z niewielu bardzo.
To samo, to samo. Moja zagadka jazzowa jest tutaj/wisi, nie rozwiązana od kilku lat. Była z podpowiedziami, ale fakt trudna dość.
mróz
Dla rozluźnienia atmosfery tego Wątku – do, którego wlazłem z buciorami ale nie ze złośliwości tylko z ciekawości i chęci poznawczych – możemy w międzyczasie pogawędzić o stereo lat 60-tych ubiegłego w Polskiej Rzeczpospolitej Ludowej, o ile ktoś z Wiary pamięta te czasy lub dysponuje taką wiedzą i zechciałby się podzielić, mnie niestety nie było jeszcze... . Zmierzam do konkluzji czy były możliwości właściwego odsłuchu muzyki a w szczególności płyt wydawanych w stereo np. w roku 1966 przez mieszkańca bloku wschodniego RWPG czyli w PRL.
założone to facet a może zagadka to kobieta, albo zespół albo..
Tytuł to będzie "Dusza Niemyta"pawelgrab pisze: ↑27 sty 2023, 10:27mróz![]()
ułatwiam jak mogę
podpowiedź 2:
Jeżeli The Beatles mają 272 mln sprzedanych płyt/świat, Elvis Presley 225 mln, Pink Floyd 120 mln natomiast The Rolling Stones jedyne 99 mln..
- to w zagadce będzie... na poziomie.... właśnie Pink Floyd- ale na pewno udokumentowane jest 70 mln
![]()
też się już spieszę to
podpowiedź nr 3:
proszę "dziewczęta" nie sugerujcie się rokiem ponieważ na discogsie tego wydania .. brak...nie wiem dlaczego, ale o tym podyskutować można jak się będzie wiedziało o czym się chce rozmawiać![]()
94421a.jpg