cooledit pisze:to moja sprawa a nie woda na młyn do czczej dyskusji
Nie, nie ... to mój problem i osobisty dramat ... zawsze użycie potocznego znaczenia "uczciwości" mnie nurtuje ... i czasem nad tym nie panuję ... więc nie śmiałbym a nawet nie potrafiłbym z Kolegą dyskutować ... tym bardziej, że faktycznie jestem na czczo, nie znam się na handlu ... i to zdecydowanie nieodpowiednie miejsce na dywagacje ... więc dla rozluźnienia zaproponowałbym Koledze z bolesnym grymasem duszy zdruzgotanej użyciem w tym znaczeniu ... UCZCIWĄ porcję jakiegoś dobrego trunku !
Regsoft pisze: więc dla rozluźnienia zaproponowałbym Koledze z bolesnym grymasem duszy zdruzgotanej użyciem w tym znaczeniu ... UCZCIWĄ porcję jakiegoś dobrego trunku !
Regsoft, uczciwa porcja dobrego trunku już skonsumowana, więc chowany scyzoryki do kieszeni i słuchamy muzyki. Szkoda czasu na zwady.
Acoustic Solid Classic Wood Black + Rega 303 + Goldring 2100 --> Graham Slee Era Gold V + PSU 1 --> Primare CD32 + I32 --> Focal CHORUS 836VW, kilka drucików z Acoustic Zen i Tara Labs
Cracker pisze: Stare chińskie przysłowie mówi : "Gówno dasz , gówno masz."
Cracker, a może dałbyś się namówić na porównanie mojej samoróbki za 10 zł z Twoim pistoletem?
Nie, nie jestem jakoś bardzo zadowolony z działania. Działa ale tylko na chwilę i znowu się po krótkim czasie elektryzuje. I tak uważam, że najlepsze jest mycie i daje długotrwały efekt.
Cracker pisze:
Stare chińskie przysłowie mówi : "Gówno dasz , gówno masz."
mieszkałem w Chinach ale tego przysłowia nie znałem
Możesz nie znać, bo to przysłowie z prowincji Ningxia Hui.
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
klin pisze: I tak uważam, że najlepsze jest mycie i daje długotrwały efekt.
Tak więc zostań przy myciu jeśli jest skuteczne i usuwa problem, mnie to nie przeszkadza.
Ja tu prawd do wierzenie nie podaje ale jedynie dziele się własnym doświadczeniem.
Mojej kolekcji nie potraktowałbym taką samoróbką nawet jeśli działa tak jak Zerostat.
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
Cracker pisze: Tak więc zostań przy myciu jeśli jest skuteczne i usuwa problem, mnie to nie przeszkadza.
Ja tu prawd do wierzenie nie podaje ale jedynie dziele się własnym doświadczeniem.
Mojej kolekcji nie potraktowałbym taką samoróbką nawet jeśli działa tak jak Zerostat.
Jasna sprawa! Byłem tylko ciekaw jak się ma samoróba do profesjonalnego produktu i czy bardzo odstaje. Może ktoś inny będzie chętny na porównanie.
Nie no działa identycznie...inaczej by w ogóle nie działało. Ja się tylko zastanawiam czy może działać na dłużej ale nie powinno, bo tu te same prawa fizyki działają.