Jico record cartridge case. CSS-JCC

Awatar użytkownika
zelazny

Re: Jico record cartridge case. CSS-JCC

Post autor: zelazny »

Pomyślałem, że mogę anulować zwrot i wystawić to pudełeczko na sprzedaż w formie licytacji. Co wy na to?
Gwarantuję, że ten kto kupi, będzie zachwycony. Łezka mi się kręci w oku..
Załączniki
IMG20260424182033.jpg
IMG20260424182040.jpg
IMG20260424182050.jpg
IMG20260424182100.jpg
Awatar użytkownika
pawelgrab

Post autor: pawelgrab »

zelazny pisze:
wczoraj, 19:27
gwarantuję, że ten kto kupi będzie zachwycony. Łezka mi się kręci w oku..

przestań fisiować :lol: , czy to jest warte w Polandii $92.24 +$24,59 (wysyłka) + cło
Approximately £68.49 + £18,25 (wysyłka) + cło - co daje na złotówy ... sobie przelicz ;)
zelazny pisze:
wczoraj, 19:27
Co wy na to?
jak na lato, u Marka za niecałe 100 baksów to masz dwa o takie pudełka :handgestures-thumbupright: a nie pizzdrełko :doh: ,i przesłane w gratisie, to jest dopiero znakomita jakość idąca w parze z ceną oczywiście, więc się nie wydurniaj kupiłeś to użytkuj, zwróć lub wyrzuc ale nie agituj:

Bez tytułu.jpg
luxman pd282 , schiit mani , kenwood ka-405 , kt-413 , kx-550 , harman kardon cd hd3700 , onkyo sc-60 mk II
Awatar użytkownika
zelazny

Wysyłka z Anglii będzie darmowa. Ja ją pokryję. Paweł, to jest mój temat odnośnie konkretnego pudełka na headshelle. Wpieprzasz się i zaśmiecasz go. Pieprzysz coś o jakości, po tym jak ja zaznaczyłem, że jest świetna. Wrzucasz swoje dwa pudełka. Spierdoliłeś mi temat jednym słowem...

Weź się kurwa zastanów co piszesz, wpierdalasz się w temat i gadasz głupoty. Jak można napisać wyrzuć...
Cena końcowa może być różna.
Awatar użytkownika
pawelgrab

Post autor: pawelgrab »

zelazny pisze:
wczoraj, 20:22
Wysyłka z Anglii będzie darmowa. Ja ją pokryję. Paweł, to jest mój temat odnośnie konkretnego pudełka na headshelle. Wpieprzasz się i zaśmiecasz go. Pieprzysz coś o jakości, po tym jak ja zaznaczyłem, że jest świetna. Wrzucasz swoje dwa pudełka. Spierdoliłeś mi temat jednym słowem...

Weź się kurwa zastanów co piszesz, wpierdalasz się w temat i gadasz głupoty. Jak można napisać wyrzuć...
Seba ogarnij sie, pytales to wyrazilem opinie, jak oddasz to otrzymasz kwote jaka wskazalem, natomiast jak chcesz sprzedac ze strata to dawaj na gielde od zlotowy i zobaczymy kto ma racje i ile twoj pizdryk na headshele jest wart bez pyskowek :D

ale watpie w twoja odwage :lol:
luxman pd282 , schiit mani , kenwood ka-405 , kt-413 , kx-550 , harman kardon cd hd3700 , onkyo sc-60 mk II
Awatar użytkownika
zelazny

pawelgrab pisze:
wczoraj, 21:35
zelazny pisze:
wczoraj, 20:22

Seba ogarnij sie, pytales to wyrazilem opinie, jak oddasz to otrzymasz kwote jaka wskazalem, natomiast jak chcesz sprzedac ze strata to dawaj na gielde od zlotowy i zobaczymy kto ma racje i ile twoj pizdryk na headshele jest wart bez pyskowek :D

ale watpie w twoja odwage :lol:
To miała być twoja sensowna odpowiedź? Teraz napisz, co jest sensowne w twoim poście…
ODPOWIEDZ