skoro wojtek pisze, ze zamierza polaczyc tematy to dopisze w tym watku - bedzie przynajmniej chronologicznie (choc w sumie to nie wiem czy tu tak na prawde pasuje...).
jak juz kiedys pisalem wydaje mi sie, ze uszkodzilem swoja m20 (dual m20)... grala bardzo cicho z zamiennikiem igly ff 15 (chyba takim sam jak nabyl kjub1982) od wamata (kupilem bez igly i nie mam do czego porownac) i pewnego razu chyba wsunalem ja chyba zbyt gleboko i teraz gra tylko jednym kanalem. wydaje mi sie, ze ja uszkodzilem

bardzo chcialbym sie co do tego upewnic (bo chetnie bym dokupil kolejna igle i posluchal tej wkladki) i w zwiazku z tym prosze o pomoc: czy ktorys z szanownych forumowiczow posiadajacych m20 albo chociaz dzialajaca do niej igle moglby sprawdzic czy moja wkladka z wasza igla gra 2 kanalami? moglbym wyslac poczta moja wkladke i oczywiscie zaplacic za odeslanie jej albo dostarczyc ja komus kto dysponuje igla do m20 i mieszka w warszawie.
odnoszac sie do wspomnianej przez wojtka igly od wamata do m20 to mysle, ze nie bedzie pasowala do kjub1982'owej wkladki. raczej trzeba odpuscic.