Pudła - sprzętowe niewypały zakupowe
-
Pudła - sprzętowe niewypały zakupowe
Ciekawe czy watek chwyci.
Kupilem za 15 E Shure M 95 . Na zapas bo mam juz jedna taka wkladke. Okazalo sie, ze jeden kanal milczy.
Nastepny prosze !
Kupilem za 15 E Shure M 95 . Na zapas bo mam juz jedna taka wkladke. Okazalo sie, ze jeden kanal milczy.
Nastepny prosze !
- Winters
Re: PUDLA ! Sprzety okazyjnie kupione
Dual 1229 - 150zł
ładny stan wizualny
absolutna porażka mechaniki przecząca prawom fizyki (i nie ja jeden próbowałem to naprawić - mission impossible)
ładny stan wizualny
absolutna porażka mechaniki przecząca prawom fizyki (i nie ja jeden próbowałem to naprawić - mission impossible)
DIOMEDES KATO
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
PUDŁA! Sprzęty okazyjnie kupione, ale niesprawne
Pozwoliłem sobie nieco zmodyfikować tytuł
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=6&t=6268
-
- Robert007Lenert
- Kontakt:
Re: PUDŁA! Sprzęty okazyjnie kupione, ale niesprawne
Norma .... ciesz się, że nie zmienił tytułu artykułu , który napisałeś... kiedyś tego tutaj doswiadczyłem.misienka2008 pisze:Okazuje sie, ze tytul tez pudlo.
- Robert007Lenert
- Kontakt:
Kupiłem okazyjnie popsuty gramofon.... ale skubaniec złosliwy okazał sie sprawny
Ps. Nadal uwazam, że tytuł tekstu jest intgralną częścia wypowiedzi i ingerencja admina powinna pojawiać sie tylko w przypadku, gdy autor zgadza sie na takową.
Ps. Nadal uwazam, że tytuł tekstu jest intgralną częścia wypowiedzi i ingerencja admina powinna pojawiać sie tylko w przypadku, gdy autor zgadza sie na takową.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Daj Pan spokój.Robert007Lenert pisze:Norma .... ciesz się, że nie zmienił tytułu artykułu , który napisałeś... kiedyś tego tutaj doswiadczyłem.
Dla ciekawskich, jeśli dobrze pamiętam to Robertowi chodzi o ten przypadek: http://www.winyl.net/viewtopic.php?p=26817#p26817
W tym wypadku przede wszystkim raził brak polskich znaków (których misienka w sumie nie używa, pisząc na forum).
Nie wiem czy warto o to drzeć koszule
- vinylpiotrek
Ale zdaje się oprócz znaków diakrytycznych dodałeś coś jeszcze?
-
Za brak polskiej czcionki przepraszam. Uzywam czesto dwoch laptopow. Ten drugi nie nalezy do mnie, wiec nie wypada mi w nim grzebac i za kazdym razem przestrajac. Czyta sie ciezko, ale prosze o wyrozumialosc.
Szkoda, ze Wojtek przy okazji nie dorzucil swojego " kamyczka " do tego watku. Na pewno ma co opowiadac.
Jeszcze raz zapraszam wszystkich.
Szkoda, ze Wojtek przy okazji nie dorzucil swojego " kamyczka " do tego watku. Na pewno ma co opowiadac.
Jeszcze raz zapraszam wszystkich.
- Waluch
Wkładka Empire EDR.9 kupiona na allegro sprzedawana jako działająca ale z połamaną igłą.
Zamówiłem do niej igłę z USA ze szlifem shibata, igła trafiła w urzędzie celnym na 'vat' musiałem go zapłacić +-200zł, koszt igły wyniósł mnie nie mało.
Założyłem ją , okazało się ,że wkładka jest niesprawna
Odtwarzacz CD Rotel , kupiony na allegro , w pełni sprawny.
Padł laser po tygodniu użytkowania.
W międzyczasie były też sprzęty bardzo okazyjnie kupione i działają do dzisiaj. Wiec podsumowując .... nie ma tego złego ...
Zamówiłem do niej igłę z USA ze szlifem shibata, igła trafiła w urzędzie celnym na 'vat' musiałem go zapłacić +-200zł, koszt igły wyniósł mnie nie mało.
Odtwarzacz CD Rotel , kupiony na allegro , w pełni sprawny.
Padł laser po tygodniu użytkowania.
W międzyczasie były też sprzęty bardzo okazyjnie kupione i działają do dzisiaj. Wiec podsumowując .... nie ma tego złego ...
-
"Pudło" okazyjnie kupione, nie jest takim pudłem...
Może lepiej zmienić ten tytuł na bardziej ogólno-pechowy? np "Niewypały sprzętowe! Kupione, ale niesprawne"?
Bo taki przykład, że kupiłem "sprawną" wkładkę za 20zł, ale niesprawną to nie jest jakiś wyczyn, tylko typowo "Allegrowy" "ryzyk-fizyk"!
Ja kupiłem "gramofon niesprawny" za 1zł (+przesyłka) i jest sprawny więc mieści się w tym dziale:
Pudło? tak! (miał być niesprawny)
Okazyjnie? tak!
Niesprawny? tak! (w opisie)
Zaczyna się gadanie o drogich niewypałachWaluch pisze:igła trafiła w urzędzie celnym na 'vat' musiałem go zapłacić +-200zł, koszt igły wyniósł mnie nie mało.
Może lepiej zmienić ten tytuł na bardziej ogólno-pechowy? np "Niewypały sprzętowe! Kupione, ale niesprawne"?
Bo taki przykład, że kupiłem "sprawną" wkładkę za 20zł, ale niesprawną to nie jest jakiś wyczyn, tylko typowo "Allegrowy" "ryzyk-fizyk"!
Ja kupiłem "gramofon niesprawny" za 1zł (+przesyłka) i jest sprawny więc mieści się w tym dziale:
Pudło? tak! (miał być niesprawny)
Okazyjnie? tak!
Niesprawny? tak! (w opisie)
-
Re: Pudła - sprzętowe niewypały zakupowe
.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2016, 12:17 przez blackholesun, łącznie zmieniany 1 raz.
- Waluch
racja, tytuł wątku jest mało trafny, albo może bardziej moja wypowiedź nie pasuje do tematueenneell pisze:"Pudło" okazyjnie kupione, nie jest takim pudłem...
to było parę lat temu, o ile się nie mylę RCD- 951 taki z HDCDblackholesun pisze:BTW jaki Rotel Ci zdechł?
fajnie grał, przestrzennie itp. Laser w nim wymieniałem 2x myślałem, że taka sztuka się trafiła,więc kupiłem kolejny laser - made in Japan z Impel-a, za każdym razem NO Disc.
Od tamtej pory w głównym systemie korzystam z transportu + DAC i nie mam problemów z laserami, napędami itp.
-
Rezygnuje z praw autorskich do tytulu watku. Zaproponujcie nowy. Moze: Pudlo - niewypaly zakupowe ? Albo: Moje najwieksze pudlo zakupowe.?
Najwazniejsze, ze chwycilo.
Najwazniejsze, ze chwycilo.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Gdybym miał to bym opowiedział. Póki co, szczęście się mnie trzymamisienka2008 pisze:Szkoda, ze Wojtek przy okazji nie dorzucil swojego " kamyczka " do tego watku. Na pewno ma co opowiadac.
Z tego co zrozumiałem to oryginalnie misienka chciał nawiązać do wątku eenneella (ze "strzałami" ), ale spoko, ponownie zmieniam tytuł.