Wojtek pisze:Jeśli lubisz piezoelektryki to może być na plus Tylko nie wpinaj tego gramofonu do wejścia phono wzmacniacza.CessPablos pisze:racja Wojtek pisze dual 650 czyli na plus ta wkladka?
a na jaka wkladke bys mi polecic zmiane?
podziele sie jeszcze ciekawostkami co dzis spotkalem na gieldzie ;] znalazlem szafke albo raczej to juz komoda drewniana w starym stytu rzezbiona a po otworzeniu drzwiczek znajdowal sie w niej dual 1254 , i deck audien o ile dobrze skojrzylem i nie przerecilem nazwy do tego amplituner tez tej samej marki w kolorze srebnym bardzo ladnie wszsytko zadbane i podobno sprawne,bylo tez specjalne miejsce na plyty calosc bardzo ladnie sie prezentowala cena za wszsytko 150 i chyba jeszcze cos by opuscil ale nie wnikalem juz bardziej poniewaz jestem przed wyplata tazke nie robilem sobie smaku.i jeszcze jakies glosniki mial dorzucuic ciekawa propozycja,spotkalem jeszcze szpulowiec SABA za 80 zl ale tez pewnie z dyszke by si ejeszce utargowalo co najmniej , ogolnie bardzo duzo sprzetu bylo i bylo na czym oko zawiesic ale spieszyem sie do pracy.ja majac are groszy przy sobie kupilem takie radio MANTA, Modell RD-500 za 10 zl;] fajny wyglad ma;] to tyle co pamietam i o ile kogos to ciekawi;]