Cóż, chciałem żeby było szybko i na miejscu, ale widzę, że skończy się jak zwykle. Żeby to jeszcze chociaż na allegro od jednego sprzedającego szło, to za dwie przesyłki bym nie musiał płacić
Poczekam jeszcze chwilę z zamówieniem, może jakiś białostoczanin podchwyci temat.
Tak w temacie, wczoraj dostałem myjkę Knosti, zamawiałem z płynem żeby się przekonać co jest wart, i tak na szybko parę spostrzeżeń - wolno schnie w porównaniu do mikstury forumowej, zostawia zacieki, pieni się i jest gorzki w smaku.
Część płyt po wyjęciu z myjki przecierałem delikatnie ręcznikiem papierowym, żeby było szybciej, ale płyty lepiej wyglądają bez tego zabiegu, nie wiem jak z wpływem na dźwięk.
Płyty ładuję z powrotem do oryginalnych koszulek, jakby to nie brzmiało, wnikliwie przedmuchanych i wytrzepanych. Źle? (wychodzę z założenia że skoro były w nich 20 lat i wyglądają OK, to po wymyciu i kolejnych 20 będą wyglądać równie dobrze.)
Przepraszam za poboczne wątki ale chyba powinien być specjalny temat tylko o myjce bo sporo tego jest rozsiane wszędzie...