Witam. Do sprzedania kolekcja płyt winylowych z muzyką poważną (ponad 400 szt. w tym wiele albumów 2-3 płytowych). Stan płyt oraz okładek bardzo dobry, wiele płyt ani razu nie była odtwarzana, niektóre jeden lub dwa razy. Rarytas dla miłośnika klasyki i winyli. Gramofon "Daniel" oraz kolekcja książek muzycznych (encyklopedia muz. 8t, teoria muzyki, przewodniki, biografie, powieści- łącznie ponad 100 szt.) w prezencie. Opis płyt i książek w załączonych plikach (linki do załączników poniżej).
Cena 5500 zł. do uzgodnienia
W razie pytań np. dotyczacych sposobu transportu, proszę o kontakt: tel. 509 329 923
Płyty:
http://www65.zippyshare.com/v/57050694/file.html
Książki muzyczne:
http://www65.zippyshare.com/v/76220657/file.html
Sprzedam kolekcję płyt z muzyką poważną
- Kusma
gratuluję naprawdę eleganckiej tabelki - spisu płyt.
Wystaw na alledrogo - byc może tam szybciej znajdzie sie kupiec
Wystaw na alledrogo - byc może tam szybciej znajdzie sie kupiec

Nie bulwersuj się tak forumowiczu... to tylko moja subiektywna opinia :D
Podeslij jakies foto gramofonu DanielRobertK pisze:Gramofon "Daniel"
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Tak, trzeba przyznać że organizacyjnie sprzedawca podchodzi tutaj do tej sprawy lepiej niż większość.
Przejrzałem cały spis płyt (pozycji jest 405), do szczęścia brakuje tylko numerów katalogowych, ale w tym wypadku pewnie i tak nie było więcej wydań niż pierwsze.
Jedno co przykuwa uwagę w relacji do ceny zestawu jest to że... to są wszystko wschodnie płyty
Wydania od NRD, poprzez Polskę, Czechosłowację, Węgry, Bułgarię, Rumunię i Rosję.
Jedynie pozycja 367. jest zachodnia (wytwórnia CBS).
Przejrzałem cały spis płyt (pozycji jest 405), do szczęścia brakuje tylko numerów katalogowych, ale w tym wypadku pewnie i tak nie było więcej wydań niż pierwsze.
Jedno co przykuwa uwagę w relacji do ceny zestawu jest to że... to są wszystko wschodnie płyty

Wydania od NRD, poprzez Polskę, Czechosłowację, Węgry, Bułgarię, Rumunię i Rosję.
Jedynie pozycja 367. jest zachodnia (wytwórnia CBS).
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum